Ha nem jelenne meg a hírlevél, kérjük, kattintson ide!

BUDAPEST MICE GUIDE HARMADSZOR

Május közepétől vehetik kezükbe az érdeklődők a 2019/2020-as szezonra aktualizált Budapest MICE Guide-ot. A frankfurti IMEX kiállításra időzített, angol nyelvű kiadvány Budapest konferencia-, rendezvény- és incentive turisztikai kínálatát mutatja be.

IDÉN A BUDAPESTINFO POINT IRODAHÁLÓZAT IS ÉRTÉKESÍTI A BUDAPESTI NYÁRI FESZTIVÁL JEGYEIT
Május közepétől a BFTK Budapestinfo Point irodáiban is megvásárolhatják jegyüket a látogatók a Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira.

22. NYUGAT-KÍNAI KERESKEDELMI ÉS BEFEKTETÉSI EXPO
2019. május 16-18. között a BFTK küldöttsége Kínába látogatott, hogy részt vegyen Nyugat-Kína legnagyobb, második alkalommal megrendezett befektetési es kereskedelmi kiállításán, a 22. Nyugat-Kínai Kereskedelmi és Befektetési Expón (WCIFIT) Csungking városában.

BFTK - SZAMOS TURISZTIKAI MEGÁLLAPODÁS ÉS ÚJ BUDAPESTINFO POINT NYITÁS
A Szamos Csokoládé Múzeum előterében működő információs pont fél tucat nyelven nyújt általános tájékoztatást a külföldi és belföldi érdeklődőknek, valamint a főváros hivatalos Budapest Card családjának összes változatát is értékesíti.
STAGNÁLÓ VENDÉGFORGALOM MELLETT IS BÍZTATÓ ÁRBEVÉTELEK BUDAPESTEN
A 2019. január-márciusi időszakban újfent kétmillió felett alakult a vendégéjszakaszám Budapest kereskedelmi szálláshelyein. Mindezt a tavalyihoz hasonló vendégszám mellett sikerült elérni, jóllehet az egyes küldőpiacok között komoly átrendeződések mentek végbe.


Töltse le 2019-as Rendezvénynaptárunkat itt.Legyen naprakész, kövessen minket Facebookon is!


Leiratkozom a hírlevélről
http://newsletter.budapestinfo.hu/newsletters/read/NTQ3MTIw